Klantreviews

Reacties van een paar van mijn klanten:

“Ik was helemaal de weg kwijt mbt benodigde voedingsstoffen waardoor ik bij Femke terecht kwam.
Wat ik erg fijn vind aan Femke is dat ze uitgebreid de tijd neemt voor alle afspraken en er ook voor je is als je tussendoor of na afloop nog vragen hebt. Inmiddels heb ik een compleet omgegooid dieet waar ik me veel lekkerder bij voel dan voorheen. Voorwaarde is natuurlijk wel dat ik me tussendoor niet steeds vergrijp aan allerlei ‘slecht’ lekker eten, maar ze heeft me flink op weg geholpen!”


“3 maanden geleden bij een lezing geweest, zoveel herkenning in klachten dat ik de knop om kon zetten om een afspraak bij je te maken. Nu ben ik dolblij deze stap te hebben gemaakt, op een andere manier naar voeding kijken, veel meer groente en fruit eten, geen geraffineerde suikers en e-nummers meer, zoveel mogelijk glutenvrij en zuivelvrij, heeft er voor gezorgd dat ik lekkerder in mijn vel zit, meer energie heb, kilo’s minder en vooral vele dagen minder hoofdpijn heb. Ik geniet veel meer van eten, ook al valt er nog veel te leren en mislukt een recept ook nog wel eens… Ik kan iedereen aanraden om een consult te doen bij Femke, ook al is het alleen al om de bewustwording van wat je eet, de rest komt dan vanzelf! Bedankt Femke!!”


Van 108 naar 88 kilo in 4,5 maand! Gezonde voeding, beweging en de knop om!

foto weegschaal


“Op basis van alle informatie die ik gegeven heb over mijn eetpatroon heeft Femke mij voedingsadvies gegeven. Van hele basale dingen (belangrijke informatie over vitaminen, kruiden, volle & magere producten die voor mij al nieuw waren) tot meer balans in het dagelijks voedingspatroon, variatie en goede en gezonde recepten. Voor mij was dit een enorme eyeopener en een leerproces waar ik nog steeds in zit. Je kunt erg veel doen met voeding en ik denk dat het belangrijk is dat je je er bewust van bent, goed nadenkt over hoe je wilt leven, maar ook leert balansen. Gezond eten betekent niet perse dat je het wijntje of het kaasje (waar ik dol op ben) op zaterdagavond hoeft over te slaan, het betekent dat je bewust bent van wat je eet en alles met mate doet.”