Mijn nieuwe vriend: de Nutribullet!

Vorige week liet ik jullie al weten dat ik een nieuw apparaat in huis had, de Nutribullet. Ik had zoveel goede verhalen gehoord dat ik graag zelf ook wou ervaren of die nou echt zo fijn was. En kortgezegd, ja dat is hij 😉

IMG_4471 IMG_4339 IMG_4336

Ik gebruik al jaren een blender, ook een hele fijne van KitchenAid. Best een dure en met een glazen kan, omdat ik niet zo graag plastic gebruik. Maar hij is nogal groot en zwaar en onhandig met schoonmaken (kleine kiertjes en droogt moeilijk). Ook moet ik bij smoothies soms tig keer roeren voordat hij alles pakt en dat is gewoon irritant.

Mijn nieuwe vriend, de Nutribullet werkt anders. Wat is er dan zo fijn aan dit apparaat?

–  Powerrrrrr: niet meer tig keer roeren, gewoon vullen tot het streepje en blenden. Mocht hij niet direct alles pakken dan schud je even en na paar seconden is dat ook mee gemixt. Echt, hij heeft veel power, moet ook wel als je iets een Nutribullet noemt natuurlijk 😉

– Kleiner dan een blender! Scheelt ruimte op het aanrecht én in de vaatwasser! De beker waarin je alle ingrediënten doet is natuurlijk en stuk kleiner dan een grote blenderkan. In eerste instantie vond ik het vervelend dat ik hem dan voor 2 personen wel 2x moet vullen, maar dit is eigenlijk prima te doen en eigenlijk nog beter, want niet iedereen wil of heeft hetzelfde nodig in zijn smoothie! (zo is lijnzaadolie bij voorbeeld niet altijd even gezond voor mannen omdat het eventuele prostaatproblemen kan verergeren).

– Makkelijker te reinigen: de beker gaat gewoon in de vaatwasser en de messen spoel je gewoon goed af, geen gekke kiertjes of gaatjes.

– Mooi van uiterlijk, het oog wil ook wat!

– Multi inzetbaar: te gebruiken voor smoothies, het mixen van nootjes, zaden en pitjes (maak je eigen amandelmeel), chocolademousse van avocado, fruithapjes, ijs van fruit, pannenkoekmix van banaan en ei en ga zo maar door. Bij de Nutribullet zelf zit ook een handleiding met recepten en voor het boek met receptentips, zie hier!

– Er zitten verschillende formaten bekers in de doos en er zit een dekseltje bij zodat je de smoothie direct kan afdekken in de koelkast, mocht je hem even willen bewaren, scheelt weer afwas van een extra kommetje! Met de deksel kun je de Nutribullet overal mee naar toe nemen.

IMG_4339 IMG_4342 IMG_4344

En dan het mindere puntje: de bekers zijn van plastic, niet van glas, maar hierdoor is hij natuurlijk ook niet zo zwaar en het plastic is wel BPA-vrij. Zo lang je er geen warme dingen in gaat mixen zit je dus wel veilig.

Dus: de blender is van het aanrecht en zit weer in de doos. Ik gebruik van nu af aan gewoon de Nutribullet! Echt een aanrader!

Wil je hem ook kopen? Dan kan dat hier!

IMG_4361 (1) IMG_4347