Mooie reactie van één van mijn eerste cliënten!

Onlangs kreeg ik een hele mooie reactie van één van mijn eerste cliënten. Hier haar ervaring:


“Een drukke baan, sociaal leven, reizen, sporten, wonen in het buitenland, etc. maakt het niet altijd makkelijk om te balansen en goed & gezond te blijven leven en eten. Femke heeft mij daar gelukkig erg goed bij geholpen. Mijn vragen aan Femke waren: hoe behoud ik mijn energie level, wat zijn gezonde producten en hoe kan ik e.e.a. combineren met een druk leven. Daarnaast was ik ook erg nieuwsgierig of eten ook invloed heeft op andere “kwaaltjes”.

We zijn begonnen met het bijhouden van een eetdagboek en dit gaf gelijk al enige inzichten. Daarnaast heeft Femke me veel vragen gesteld om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van mijn levensstijl en eetgewoontes. Tenslotte hebben we in een Skype sessie (ik woon in Zwitserland) alle vragen doorgenomen en heb ik Femke voorzien van extra informatie die naarmate het proces volgde in me was opgekomen.

Op basis van alle informatie heeft Femke mij voedingsadvies gegeven. Van hele basale dingen (belangrijke informatie over vitaminen, kruiden, volle & magere producten die voor mij al nieuw waren) tot meer balans in het dagelijks voedingspatroon, variatie en goede en gezonde recepten. Voor mij was dit een enorme eyeopener en een leerproces waar ik nog steeds in zit. Je kunt erg veel doen met voeding en ik denk dat het belangrijk is dat je je er bewust van bent, goed nadenkt over hoe je wilt leven, maar ook leert balansen. Gezond eten betekent niet perse dat je het wijntje of het kaasje (waar ik dol op ben) op zaterdagavond hoeft over te slaan, het betekent dat je bewust bent van wat je eet en alles met mate doet.”


Wil je ook je voeding aanpassen en weet je even niet waar te beginnen, heb je specifieke tips nodig of heb je klachten waar je maar niet van af komt; je kan mij altijd mailen of bellen voor advies!

foto: http://winningwithoutlosing.org/another-positive-review/