Versier je lunchbox!

Volgende week beginnen de scholen en veel mensen zijn alweer aan het werk. Misschien heb je als goed voornemen bedacht om wat meer variatie aan te brengen in de lunch van jezelf, je partner of je kinderen. Maar soms kan je daar wat hulp voor gebruiken, zoals deze bento prikkers en kaartjes om de lunchbox nét even wat leuker te maken!

  

prikkers

Je lunchbox vullen met broodvervangers zoals salade, bananenbrood, groenten of lekkere wraps is echt niet moeilijk en hoe leuk is het om je bakje nog wat extra op te fleuren? Je kan deze vrolijke prikkers gemakkelijk zelf heel goedkoop bestellen op een-niet-nader-te-noemen-aziatische-website 😉 (mocht je t niet snappen, mail me dan even). Ja, het is plastic, dus niet heel fijn materiaal, maar voor zo’n klein prikkertje vind ik dat wel te overzien.

broodtrommelliefde

De kaartjes zijn van broodtrommelliefde; schattige plaatjes met lieve en motiverende boodschappen erop. Ik heb zelf de kinderkaarten maar ze zijn er ook voor volwassenen en op een aantal lege kaarten kan je zelf een leuke tekst schrijven of sticker plakken.

Mijn dochter vind het elke keer een verrassing wat er in haar bakje zit, dus wat mij betreft is dit een aanrader! Het motiveert haar zeker om de lunch te eten.