Werkwijze

Tijdelijk neem ik  geen nieuwe cliënten aan, lopende adviezen worden wel afgehandeld. Voor zakelijke opdrachten kunt u wel contact met mij opnemen. 


Consulten zijn bij voorkeur bij jou thuis (in overleg i.v.m. afstand) maar mocht dit niet mogelijk zijn dan kan het ook bij mij thuis of via Skype, Facetime, telefoon en e-mail.

Compleet advies: 2 gespreksmomenten en een persoonlijk plan
Als je na een vrijblijvend oriënterend gesprek graag verder advies wil, dan vraag ik je een intakelijst in te vullen die je mij kan mailen of sturen vóór de intake.

 • Intake: samen nemen we de intakelijst door, bespreken we klachten en wensen en bekijken we eventueel producten (en etiketten) in je voorraadkast. Hierna hou je 3 dagen een eetdagboek bij waarbij je alles opschrijft wat je eet, tot in detail. Op basis van deze informatie zal ik een voedingsadvies maken.
 • Voedingsadvies, met tips voor een beter voedingspatroon en tips voor producten en websites met lekkere recepten. Ook wordt ingegaan op supplementen, kruiden en verzorgingsproducten.
 • Vervolgconsult(en). Ongeveer een week na het voedingsadvies maken we een vervolgconsult om het advies door te nemen en te hoe het gaat en wat er nog verbeterd of veranderd kan worden. Dit consult gaat bij voorkeur telefonisch of via Skype maar kan in overleg ook weer thuis.  Eventueel kunnen we hierna nog een consult plannen.

Langdurige coaching
Wil je graag langdurige coaching om bij voorbeeld goed te kunnen afvallen? Heb je net dat extra steuntje in de rug nodig? Dan kan ik je helpen!
Ik kan je een voedingsadvies geven naar aanleiding van je huidige voedingsdagboek en samen kunnen we afspreken hoe vaak je een contactmoment wil hebben. Niets moet. Prijs is in overleg. (zie Tarieven)

Eenmalig consult
Mocht je een specifieke vraag hebben dan kan dit ook via een eenmalig consult.
Bij voorbeeld: hoe eet ik melkeiwitvrij (en krijg ik toch voldoende calcium) of glutenvrij? Wat geef ik mijn kinderen voor lekkers zonder suiker? Welke vetten kan ik het beste gebruiken in de keuken en waarom? Welke kruiden helpen bij een specifieke klacht? Wat kan ik het beste gebruiken voor zalf bij eczeem?
Afhankelijk van de vragen kan dit in een consult besproken worden.

Winkelconsult
Samen gaan we winkelen in de natuurwinkel of op de markt waarbij we verschillende producten doornemen en etiketten lezen. Ik geef je uitleg over producten en geef aan waarom het ene product ‘beter’ is dan het andere. Mocht je liever online winkelen, dan kunnen we dit ook samen doen.

Lezingen/Voorlichtingen/Workshops
Graag geef ik lezingen over gezonde voeding voor groepen op bij voorbeeld scholen, bedrijven, sportscholen, bij een huisartspraktijk of zorgcentrum of voor een groep mensen bij u thuis. Dit kan over een bepaald, door jou gewenst onderwerp zijn, of een basis voorlichting. (zie ook pagina: Lezingen en workshops)


 

Disclaimer

 1. Bij het gebruik van deze website stemt u in met deze disclaimer. Elk hieronder genoemd punt is van toepassing op de website;
 2. Gezond met Femke (hierna genoemd: GMF) draagt er zorg voor om de inhoud van de website regelmatig bij te werken of toevoegingen hieraan te maken. Desalniettemin is het bedrijf niet aansprakelijk voor onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden inhoud;
 3. GMF staat er niet garant of waarborg voor of de aangeboden inhoud deugdelijk of geschikt voor een bepaald doel is;
 4. GMF is niet aansprakelijkheid voor schade:
  a. Toegebracht door recepten of adviezen via de website of persoonlijk contact
  b. Voortvloeiend uit voedings- en leefstijladviezen
  c. In enig ander opzicht verband houdend met (het gebruik van) de website en adviezen
  d. Voortkomend uit de onmogelijkheid (een van de webpagina’s van) de website te kunnen raadplegen
  Ook is GMF gevrijwaard van aanspraken in geval van dreigende schade;
 5. GMF behoudt zich het recht voor om op ieder gewenst moment inhoud te wijzigen op, toe te voegen aan of te verwijderen van de website;
 6. GMF is niet verantwoordelijk voor websites en bestanden gekoppeld aan externe hyperlinks of voor virusaanvallen.
 7. GMF is niet verantwoordelijk voor schade/letsel als gevolg van het gebruik van producten die door Femke gemaakt zijn of waarvoor zij de recepten geeft om zelf te maken zoals verzorgingsproducten, kruidenmengsels en voedingsmiddelen.

Overige informatie

Voor vragen over deze disclaimer of de website, dient u zich te richten tot info@gezondmetfemke.nl