Zoek je nog een lekker recept voor avondeten waarvan je de kliekjes mee kan nemen als lunch de volgende dag?
Dan is deze couscous misschien wat voor je! Lekker, zowel warm als koud!
Wat zit er in?
- speltcouscous
- rucola
- geroosterde cashewnootjes (zelf even roosteren)
- geitenkaas
- cherrytomaatjes
- rode paprika
- knoflook
- ui
Bak de ui en de knoflook. Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking (vaak is dit in 3 minuten al klaar).
Rooster ondertussen de cashewnootjes aan in een pannetje of in de oven. Doe de gesneden tomaatjes, paprika, couscous en rucola in de pan bij de ui en knoflook en roerbak even.
Voeg de nootjes toe en brokkel op het eind de geitenkaas erover.
Ik wou eens tofu proberen, dus dat had ik er ook nog door gedaan. Ik ben niet zo fan van soja maar voor die ene keer vond ik t geen punt.
De volgende dag had ik een heerlijke lunchsalade!
Nog even: let bij kleine kindjes op met nootjes ivm verstikkingsgevaar of allergie!