Natuurlijke nagellak van Little Ondine!

Nagellak, mijn voeten zijn er dol op, lekker knalrood of roze op slippers de zomer door! Maaarrrrrrrr zoals bij alle verzorgingsproducten en make-up kan je ook bij nagellak bewuste keuzes maken.  In gewone nagellak zitten chemische toevoegingen die ik toch liever niet op m’n nagels heb, dus ging ik op zoek naar een natuurlijke nagellak en kwam uit bij Little Ondine via de website All Over Piercings!

downloadlakje1

De lakjes van Little Ondine zijn veganistisch (en dus niet getest op dieren) en natuurlijk . Ze worden gemaakt van hars, zonder gekke toevoegingen en ze ruiken dus ook niet chemisch zoals gewone lak. Daarnaast heb geen remover nodig! Hoe krijg je de lak er dan af? Nou gewoon een hoekje los plukken en je trekt zo het lakje eraf, werkt echt, ik heb het getest. Dat is dus fijn: een natuurlijke lak en geen chemische remover nodig. Win-win!

 

Nagellak van Little Ondine is wateroplosbaar, dus in het uur na aanbrengen moet je je handen of voeten droog houden. Ook is het goed om je nagels eerst even te ontvetten zodat de lak beter blijft zitten. Als je het goed aanbrengt moet de lak wel een week goed zitten. Ik heb het geprobeerd en ik vond het prima aanbrengen en de lak bleef inderdaad mooi zitten. Daarna laat ik zelf mijn nagels even een dagje ‘luchten’ voordat ik weer een nieuwe kleur aanbreng maar that is up to you.

lakje3  nagellak 1

Mocht je tijdens het aanbrengen wat knoeien dan kan je het beter direct weghalen met een doekje of wattenstaafje. Als je hier mee wacht tot het droog is kan je namelijk de hele lak wegtrekken. En let op: niet gaan pulken aan losse stukjes 😉

Voordeel van deze manier van verwijderen van de lak is wel dat wanneer je op je werk bent en één nagel ziet er niet meer zo mooi uit, je gewoon alle nagels eraf kan halen. Nieuw kleurtje mee in je tas en je hebt zo weer mooie fleurige nagels!

Er zijn ontzettend veel mooie kleuren om uit te kiezen en naast uni kan je zelfs glitterlak kopen, hoe leuk is dat?!

Kijk vooral even op de pagina’s van All Over Piercings voor alle geweldige kleurtjes!